LHC-banner-dkKinesiologi


En kinesiologisk muskeltest kan være en hjælp, hvis du har nogle helbreds- problemer eller smerter, og du ikke ved, hvordan de skal behandles.

Få hjælp via en kinesiologisk muskeltest

Kinesiologi er en fysisk muskeltest, hvor din krop selv viser via musklerne, hvilke ubalancer der er, som f.eks. kan forårsage fordøjelsesproblemer, smerter og allergier. Muskeltesten viser også hvilken behandling, der kan få dig ovenpå igen.
Under den kinesiologiske muskeltest mærker du selv tydeligt hvilke muskler, der er i ubalance. Og du mærker at den behandlingsform, som vi tester os frem til, genopretter balancen i kroppen og dermed dit gode helbred.
De kinesiologiske muskeltests sker ofte i en kombinationsbehandling med Akupunktur, Bachs Blomstermedicin, Homeopati eller Healing.

Allergi, intolerance, maveproblemer og sukkertrang

Vi har gode erfaringer med at bruge kinesiologi i forbindelse med behandlingen af allergier og intolerancer. Her kan muskeltesten vise præcis hvilken homeopatisk medicin, der virker bedst til din problematik.
Mange går også rundt med maveproblemer eller sukkertrang og ved ikke, at det kan skyldes en eller flere Candida-svampe, som let kan behandles med homeopatisk medicin.
Muskeltesten viser præcist, hvordan du afhjælpe sukkertrang og oppustet mave, som kan være symptomer på Candida-svamp.


kinesiologi

Hjælp til smerter og skader
Ved smerter og skader er en kinesiologisk muskeltest meget effektiv til at finde den behandlingsform, der virker bedst til dén smerte eller skade, du har.
Vi har bl.a. gode erfaringer med behandling af mange former for arbejds- og idrætsskader, piskesmæld efter trafikulykker, forskellige former for ryg- og led-problemer, forskellige gigtformer samt smerter iøvrigt.
Ved idræts- og arbejdsskader kan skadesperioden ofte forkortes. Dette gælder f.eks. ved kraftige forstuvninger, brækkede knogler, muskel- og seneskader, overrevne sener og korsbånd.

Effektiv behandling med akupunktur

Via muskeltesten finder vi f.eks. de akupunkturpunkter, der virker hurtigt og mest effektivt. Du mærker med det samme, at behandlingen virker, idet du straks kan lave bevægelser, som du ikke kunne, før du kom. Samtidig vil smerterne ofte begynde at aftage.
Skaden heler hurtigere op, end den ellers ville kunne, og du kan hurtigere komme igang med at træne eller arbejde igen.

Kombination af flere behandlingsformer

Under den kinesiologiske muskeltest viser testen ofte, at du har behov for et Bachs Blomstermiddel som støtte til behandlingen, så du lettere kommer gennem sygdoms- eller skadesperioden. Bachs understøtter de følelsesmæssige aspekter i dig.
Den homeopatiske medicin og Bachs Blomstermedicinen gives i små rør- sukkerkugler, som indtages i en periode.
Både Homeopati, Bachs Blomstermedicin og eventuel akupunktur, gives for at støtte kroppens helbredelsesproces, så du så hurtigt som muligt kan få det godt igen.

Pas på dig selv

Under selve behandlingen bliver vi ofte opmærksom på, at du ikke passer på dig selv, og at du måske overhører vigtige signaler fra din krop.
Det er vigtigt, at du lytter til din krops signaler, og vi tager gerne en snak med dig om, hvordan du bliver bedre til at passe på dig selv. Hvis du f.eks. har været stresset i en længere periode uden at geare ned, så får du måske influenza, så du er tvunget til en pause.
Det er vigtigt, at du forstår, at dette er din krops måde at kommunikere med dig på, så du kan lære at passe på dig selv.Lotus Health Care-Adresse og tlf