LHC-banner-dkPas på dig selvDe fleste ved godt, at de som regel lettere bliver ramt af f.eks. influenza efter en periode med for meget travlhed. Til gengæld er de fleste immune overfor sygdom, når de føler sig ovenpå og har masser af energi og overskud.
Et menneske, der passer godt på sig selv, er som regel sund og rask. Et menneske, som derimod overhører kroppens advarsels-signaler, vil lettere få fysisk sygdom eller mentale ubalancer som f.eks. stress.

Forebyggelse fremfor helbredelse

Vi hjælper derfor ikke kun med din konkrete sygdom eller problem, men hjælper dig også med at forstå, hvad der har ført til din nuværende situation, så du også selv kan tage de nødvendige skridt til at få det bedre. På den måde samarbejder vi med dig om, at du hurtigst muligt kan få det godt igen.
For os går sundhed og selvudvikling derfor hånd i hånd. Vi giver hjælp til selvhjælp, så du lettere fremover kan forebygge fremfor at helbrede.

Gør som sportsudøveren

De fleste ved, at en sportsudøver træner, når han har det godt og holder pause, når han er skadet. En sportsudøver plejer også sin krop, så den fungerer optimalt hele tiden. Han véd, at en lille skade hurtigt kan vokse sig stor, så han søger professionel hjælp, så snart fysikken ikke fungerer optimalt.
Alle kan gøre det samme som sportsudøveren. Derfor anbefaler vi, at du får dit helbred tjekket så snart, du mærker, at noget ikke er helt i orden.
De fleste kender det med at overhøre små symptomer fra kroppen og tænke, at det jo nok går alligevel. Og så resulterer det i en længere og måske alvorligere sygdomsperiode i stedet for, at symptomerne var blevet behandlet i tide.


ukendt


Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53