_____________________________________________________________________________________________________

Lotus Health Care.dk . Langengevej 40 . 8240 Risskov . Tlf. 52 61 60 00

CVR-nr. 36 45 01 34. Bank: Reg.nr. 1981, kontonr. 68 90 12 84 65

Kinesiologi


-----


Hvordan virker Kinesiologi?

Kinesiologi er en fysisk muskeltest, hvor din krop selv fortæller, hvilke ubalancer den har lige nu, og hvilken behandling, du har brug for til igen at komme i balance.


Under den kinesiologiske muskeltest mærker du selv tydeligt, hvilke muskler, der er i balance, og at den behandlingsform, vi tester os frem til, genopretter balancen i kroppen igen.


Hele kroppen testes igennem, og vi behandler alle lag af dine ubalancer efterhånden, som din krop og dit sind er klar til det.De kinesiologiske muskeltests sker ofte i en kombination med Akupunktur, Bachs Blomstermedicin, Healing, Homeopati, Tankefeltterapi og lignende, afhængig af dit behov.
Bachs Blomstermedicin

Under den kinesiologiske muskeltest fortæller kroppen ofte, at du har behov for et Bachs Blomstermiddel for lettere at tåle udrensningen af for eksempel en svampe-infektion i tarmsystemet, især når der er “tilkoblet” en følelse eller en mental blokering på ubalancen.


Bachs Blomstermedicin består af 38 forskellige midler, fremstillet på basis af vilde blomster.


Bachs Blomstermedicin er fantastisk som understøttende behandling til at hjælpe med at åbne op for og give slip på blandt andet “ubehagelige” følelser.


Allergi, intolerance, betændelse og svampe-infektioner

Via en kinesiologisk muskeltest fortæller kroppen selv, hvilket homeopatisk middel, der er bedst til at fjerne netop dén allergi, intolerance, svampe-infektion eller bakterie, som skaber ubalance i din krop lige nu.


Homeopatien og Bachs Blomstermedicin gives i små rørsukkerkugler, som indtages i en periode. Derefter anbefaler vi, at du kommer til et opfølgende tjek, for at teste, om der er endnu et lag ubalance, som vil være gavnligt for dig at rense ud.


Sideløbende med den kinesiologiske muskeltest, behandler vi også med Akupunktur, som muskeltesten har vist er gavnligt.


Både Homeopati, Bachs Blomstermedicin og eventuel Akupunktur behandling, gives for at hjælpe kroppen med udrensningsprocesserne, og med dét formål så let og så hurtigt som muligt at genoprette balance i din krop igen.


Smerter og skader

Ved smerter og skader er en kinesiologisk muskeltest et meget effektivt værktøj til at finde frem til årsagen til ubalancen, og hvilken behandlings-form, der er den mest effektive til at behandle lige netop dén smerte eller skade, du har.


Via den kinesiologiske muskeltest, tester vi os frem til de Akupunktur-punkter, der giver den hurtigste og bedste behandling af netop din ubalance her og nu. Vi har blandt andet gode erfaringer med behandling af alle former for idrætsskader, piskesmæld efter trafikulykker, alle former for ryg- og ledproblemer, alle mulige former for smerter, gigt (ledde- og slidgigt) m.m.


Du mærker med det samme, at behandlingen virker. Du kan straks begynde at gøre bevægelser igen, som du ikke kunne før Akupunktur behandlingen, og samtidig begynder smerterne at aftage. Skaden bliver helet hurtigere op, end den ville uden Akupunktur behandling, og du kan hurtigere komme igang med at træne din sport igen eller vende hurtigere tilbage på arbejde.


Ved idræts- og arbejdsskader bliver skadesperioden altid halveret - eller endnu kortere! Dette gælder for eksempel ved skader såsom kraftige forstuvninger, muskel- og seneskader, overrevne sener og korsbånd, og brækkede knogler.


Samtale - Pas på dig selv

Under selve behandlingen bliver vi ofte opmærksom på, at du ikke passer på dig selv, og at du måske overhører vigtige signaler fra din krop.


Det er vigtigt , at du forstår sin krops signaler (= et råb om hjælp), og vi tager gerne en snak med dig om, hvordan du bliver bedre til at lytte til signalerne.

 
VideoVideo.htmlshapeimage_1_link_0
AktivitetskalenderAktivitetskalender.htmlshapeimage_2_link_0
KursusKursus.htmlshapeimage_3_link_0
Tema-aftenTema-aften.htmlshapeimage_4_link_0
WorkshopWorkshop.htmlshapeimage_5_link_0
HarmoniseningHarmonisering.htmlshapeimage_6_link_0
VitaliseringVitalisering.htmlshapeimage_7_link_0
PLUS KampkunstPLUS_Kampkunst.htmlshapeimage_8_link_0
Mindfulness PLUSMindfulness_PLUS.htmlshapeimage_9_link_0
JordstrålerJordstraler.htmlshapeimage_10_link_0
GæstebogGstebog/Gstebog.htmlshapeimage_11_link_0
Hvem er vi?Hvem_er_vi.htmlshapeimage_12_link_0
Praktisk INFOPraktisk_Info.htmlshapeimage_13_link_0
BrochureBrochure.htmlshapeimage_14_link_0
PrislistePrisliste.htmlshapeimage_15_link_0
Pas på dig selvPas_pa_dig_selv.htmlshapeimage_16_link_0
KontaktKontakt.htmlshapeimage_17_link_0
Book tidBook_tid.htmlshapeimage_18_link_0
BlodtypekostBlodtypekost.htmlshapeimage_19_link_0
BillederBilleder.htmlshapeimage_20_link_0
RegressionRegression.htmlshapeimage_21_link_0
LOTUS.onehttp://lotus.oneshapeimage_22_link_0