LHC-banner-dkPsykologi


Ved sygdom, stress og livskriser tilbyder vi samtaler hos vores psykolog. Vi kombinerer traditionel psykologi med en ny og holistisk tilgang.
Du vil få en anden forståelse af dig selv og dermed større klarhed over din situation. Med simple redskaber får du hjælp til at foretage de nødvendige ændringer i dit liv, så du kan passe godt på dig selv og få det godt igen.
Vi kommer godt i dybden, og ofte finder vi uopdagede potentialer, som kan bringe nye sider af dig selv frem, så du kan bruge dine ressourcer på en måde, der giver dig overskud og fornyet livsenergi.

Sygdom er tegn på ubalance

Er du i god indre balance og passer på dig selv, vil du hverken få fysiske eller psykiske problemer. Det er, når vi mennesker er stressede, at alle almindeligt kendte symptomer og sygdomme viser sig. Det er derfor et opråb fra hele dig om, at noget i dit liv ikke fungerer, og at du er nødt til at foretage de nødvendige ændringer for at få det godt igen.

Symptomer på ubalancer kan f.eks. være:

  • Angst
  • Stress
  • Søvnløshed
  • Lavt selvværd
  • Depression eller modløshed
  • Selvskade
  • Udbrændthed
  • Sygdom af enhver slags
  • Selvmordstanker
  • Gamle chok eller traumerukendt

Behandling af årsagen
Vi ser på årsagen bag din sygdom. Hvis du ikke kan sige fra og ofte tilsidesætter dine egne behov privat eller arbejdsmæssigt, så vil det på et eller andet tidspunkt vise sig som f.eks. stress eller depression, fordi du kommer ud af balance, når du ikke passer på dig selv.
Når du lytter til dig selv og handler på at opfylde dine egne behov, så vil du ikke blive stresset eller deprimeret på samme måde, fordi du nu passer på dig selv og gør det, der er rigtigt for dig. Årsagen til ubalancen er derfor ikke længere til stede, så den kan forårsage disse alvorlige problemer.
Når du lærer at stå ved dig selv, vil du også lære dig selv at kende på en ny måde, som gør, at du ikke længere ryger ud i samme ubalance, som dèt, der giver dig problemer lige nu.


Hurtig hjælp til ændringer
For at du hurtigt kan få det godt igen, får du redskaber med fra gang til gang, som gør, at du selv er i stand til at skabe de ønskede og nødvendige ændringer i dit daglige liv.
Allerede efter 1-3 konsultationer vil du opleve mærkbare ændringer. Derfor er der ikke behov for lange forløb og opfølgning. Du kan blot bestille en tid ved behov, f.eks. når din livs-situation ændrer sig, og du har brug for én at vende tingene med.
Med simple redskaber kommer vi godt i dybden og ofte ind til kernen af dig og din problemstilling, så dit syn på dig selv og dit liv ændrer sig grundlæggende. Med et nyt fokus vil du selv kunne skabe det liv, som du ønsker.

Understøttende behandling udover psykologi

Når vi får sygdom, stress eller krise i livet, kan det ofte give andre helbreds-problemer end præcis dem, som du kommer til psykolog for. Ved behov kan vi derfor understøtte din psykologbehandling med nogle af centerets øvrige behandlingstilbud.
Ved behov udarbejder vi også erklæringer i forbindelse med sygemelding.

ADHD, ADD og Sensitivitet

Har du som forælder, ung eller voksen problemer med ADHD, ADD eller Sensitivitet, har vi stor erfaring på området. Se mere under Sensitivitet.


Lotus Health Care-Adresse og tlf