LHC-banner-dkCoaching


Dig - det gode liv
Ved en personlig coaching får du hjælp til selvhjælp.
Du får en ny forståelse for, hvad du kan lære af de problemer eller den sygdom, som du har. Med simple redskaber kan du forholdsvis hurtigt skabe de ændringer, som du ønsker i dit liv.
Vi hjælper dig med en større selvindsigt og forståelse for, hvordan du selv kan skabe det gode liv, som du ønsker og dermed få det godt igen.

Kræft og sklerose - rask igen

Informationen om vores alternative behandling af Kræft og Sklerose er for kontroversiel i henhold til gældende regler, love og bekendtgørelser. Vi har fået påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed om at ændre teksten i en grad, så her ikke længere kan stå, hvordan vi kan hjælpe folk med Kræft og Sklerose.

Har du spørgsmål til behandlingen, så er du meget velkommen til at ringe til os eller sende en mail, da påbudet kun gælder vores skriftlige markedsføring på hjemmesiden.


Parforhold - hjælp til klarhed

Vi hjælper dig med at forstå, hvad der sker i parforholdet - og i dig.
Du vil få klarhed over din egen situation. Lytter du til dig selv og handler på det? Får du dine egne behov opfyldt? Ellers vil stress og frustration fylde mere og mere i hverdagen. Det vil påvirke både parforhold og arbejdsliv.
Når du derimod selv trives og tager vare på dig selv, så vil dynamikken i parforholdet og dit øvrige liv ændre sig.
Med coachingen vil du finde den løsning på problematikkerne, som gavner dig mest.

Sportsudøver - målret dit fokus
Dyrker du sport på eliteplan, så ved du, hvor vigtigt den mentale træning er.
Vi har udviklet en ny simpel mental træning, der optimerer din fysiske ydeevne og styrker dit mentale fokus.
Du får hjælp til at målrette din træning til nøjagtigt dét, som du gerne vil opnå med din sport. Mental træningen tilpasses din sportsgren og dig personligt.
Allerede efter første coaching vil du opleve markante forbedringer.
Sportsudøvere i verdens-eliten har allerede opnået fantastiske resultater med denne form for mental træning hos os.

Forælder - gensidig forståelse

  • Mister du let tålmodigheden overfor dit barn?
  • Forstår du ikke dit barn?
  • Er alting en slåskamp, eller er der fuldstændig stille?
  • Nægter dit barn at lave lektier?
  • Er dit barn meget kræsen, eller spiser det for lidt?
Coaching kan hjælpe dig som forælder med at forstå dit barn og omvendt hjælpe barnet med at forstå dig. Du får hjælp til at se, hvor det går galt og hvorfor, så almindelige situationer i hverdagen undgår at spidse til.
Med overskuelige ændringer bliver hverdagen mere ubesværet med større overskud og glæde hos alle i familien. Du vil også som forælder få fornyet overskud til at passe på dig selv.

Virksomheden - Ejer/direktør

Gennem coachingen får du inspiration til, hvordan du kan skabe en endnu bedre arbejdsplads, hvor alle trives - inklusive dig selv.
Du får ny indsigt og forståelse af dig selv og din lederrolle, så den daglige ledelse bliver mere ubesværet. Vi guider dig i, hvordan du kan forstå og kommunikere med dine ansatte og i, hvordan du takler de konflikter, der naturligt opstår i hverdagen.
Med simple værktøjer og håndgribelig coaching vil du finde en god balance i dit arbejde som direktør.

Virksomheden - Afdelingsleder

Føler du dig presset i dit arbejde? Er opgaverne blevet uoverkommelige og for mange? Kan du ikke sige nej, og lader du dig udnytte?
Vi guider dig i, hvordan du gør opmærksom på din situation og de ønskede ændringer på din arbejdsplads. Du lærer også at se problemerne med andre øjne, så du ikke længere føler dig træt og stresset i dagligdagen.

Virksomheden - Ansat medarbejder

Gennem coachingen vil du få en ny forståelse for, hvorfor du og dine kolleger tænker og handler, som I gør.
Lær at forstå problemerne og konflikterne på en ny måde, så de ikke længere påvirker dig og din arbejdsdag negativt.
Din nye forståelse af dig selv og dine kolleger gør, at du nu selv kan bidrage med at skabe en arbejdsplads, hvor alle trives. Det giver et helt nyt overskud i hverdagen, som vil give dig fornyet energi og arbejdsglæde.Lotus Health Care-Adresse og tlf