LHC-banner-dkKurser 1. halvår 2018

Mental Træning 1 - Nøglen til succes

Mental Træning 1 giver dig nemme og let tilgængelige metoder til at påvirke stort og småt i din hverdag og dit øvrige liv. Lige fra altid at sikre dig en god P-plads til at få større problem-stillinger løst på den bedste måde.

Mental Træning 1 er programmerings-teknikker til at skabe dit eget liv, lige som du vil, når du vil.

Faktisk er der ikke den ting, du ikke kan lære at skabe eller påvirke ved hjælp af dette kursus:

 • Søvn: Du lærer en teknik til at falde i søvn straks og vågne op igen, frisk og udhvilet. Er du i en presset situation og er træt, så vil du også kunne programmere dig selv til at være fuldt udhvilet efter 1,5 times søvn.
 • Indlæring samt evnen til at huske vigtig information: Især for studerende men også andre med krævende opgaver, vil denne teknik være nem og tilgængelig. Modsat andre hukommelses-metoder, der kræver tid at sætte sig ind i samt anvende, vil du på kun 3 minutter kunne starte hukommelsesteknikken, når du har brug for den.
 • Smerter: Du lærer at fjerne eller mindske både små og store smerter.
 • Problemer: Går du og tumler med et problem, som du ikke kan se dig ud af, så lærer du en problemløsnings-teknik, der fokuserer på målet fremfor problemet. F.eks. hvis du er træt af dit arbejde.
 • Realisér dine mål: Uanset hvilke drømme eller mål du ønsker at realisere, så kan du lære samme teknik, som elitesportsfolk og andre topfolk anvender til at få opfyldt deres.
 • Markedsføring: Teknikken lærer dig at få dit budskab effektivt ud til den rette målgruppe, stor som lille, uanset om du er selvstændig i et lille firma eller direktør i et større.
 • Skab lige hvad du ønsker: I Det Mentale Laboratorie kan du sådan set gøre lige, hvad du måtte ønske: ordne dit helbred, hente den viden du har brug for eller møde dine vejledere, som du kan spørge til råds om alt. Kun din fantasi sætter grænserne her.
 • Her og nu teknik: Du lærer en her og nu teknik, som du kan benytte til ALT. Den er dog især anvendelig, hvis du hurtigt vil påvirke en situation. For eksempel kan du sørge for grøn bølge i trafiklysene, så du når din aftale i tide og straks finde en P-plads. Eller få den bedst mulige karakter til eksamen. Eller finde det perfekte tøj til festen til den mest rimelige pris. Eller skaffe godt vejr på din ferie eller bytur. Igen er det kun din fantasi, der sætter grænser. Metoden virker også til langsigtede ønsker eller mål.

Lørdag den 14. april 2018 kl. 10 - 18
Søndag den 15. april 2018 kl. 10 -18

Pris: Kr. 5.000,-.Lær at forstå og håndtere børn, unge og voksne med særlige behov på en ny måde
Kurset er primært rettet mod professionelle, der arbejder med mennesker med særlige behov. Her kan være tale om psykiatriske diagnoser såsom ADHD, ADD, autisme, angst, OCD, depression, stress eller andet. Forældre til børn med særlige behov og evt. diagnoser er også meget velkomne, da de også vil få udbytte af forståelsen og de nye redskaber, vi formidler.

Kurset er en udvidelse af vores foredrag. Du kan naturligvis også deltage, selvom du ikke har været til et foredrag. Vores tilbagemeldinger fra både professionelle og forældre lyder, at de redskaber, metoder og den forståelse, vi formidler, virker hurtigt, effektivt og vedvarende - også ved opfølgning på længere sigt.

Kursusindhold:
Vi formidler en helt ny forståelse for de forskellige diagnoser og for sensitivitet, som er hele grundproblematikken for mennesker med særlige behov. Din nye forståelse og indsigt i sensitivitet, diagnoser, hjernens opbygning, effektiv kommunikation samt vores teknikker og redskaber vil gøre, at din arbejdsdag bliver optimeret markant, og at de mennesker du arbejder med vil få det bedre.

Du får håndgribelige og konkrete redskaber til at håndtere og forstå både børn, unge og voksne med særlige behov. Dine klienter, brugere eller børn vil føle sig mødt, og redskaberne kan implementeres med det samme. De virker straks og løser problemerne, fremfor blot at minimere kaos.

Vi går i dybden med de forskellige teknikker, f.eks. hvordan du kommunikerer optimalt uden at skabe konflikter, så uro og stress mindskes på din arbejdsplads eller i hjemmet.

Som professionel får du optimeret din arbejdsdag og skabt så godt et fundament for den enkelte bruger, klient eller barn, at deres potentiale vil vise sig, fordi du nu skaber ro og forståelse.

Du vil få direkte hands-on info til konkrete hverdagssituationer. Undervejs bruger vi eksempler fra kursusdeltagerne og vores behandlingscenter, så derfor er du meget velkommen til at tage cases med, så du kan få konkret sparring og supervison på dagligdags problematikker.

Uanset om du er professionel eller forælder vil din dagligdag blive lettere.

Lørdag den 5. Maj 2018 kl. 10 - 18
Pris: Kr. 4.500,-. Prisen er inklusiv moms.Effektiv kommunikation - Brug de rigtige ord
Mange mennesker spænder ben for sig selv i kommunikationen ved at bruge de forkerte ord og alt for mange ord. De er bare ikke klar over det, men synes tit de bliver misforstået eller, at andre ikke hører efter, hvad de siger.

Misforståelser starter altid med os selv, fordi vi ikke har kommunikeret vores budskab klart ud. På kurset lærer du at kommunikere på en ny effektiv måde ved at bruge nogle andre ord, når du taler. Det gælder både i forhold til andre og i kommunikationen med dig selv.

Du siger farvel til inddirekte tale, forklaringer og undskyldninger, som står i vejen for enhver effektiv kommunikation. Du lærer istedet at sige tingene direkte og at tale ud fra dig selv med dine egne ord. Det vil ændre alt.

Kurset er velegnet for alle og dét, som du lærer, vil ændre dit liv grundlæggende både privat og arbejdsmæssigt.

Kommer i efteråret 2018
Pris: Kr. 3.000,-Reiki Mester Uddannelse - En international healeruddannelse
Uddannelsen som Reiki Mester er anerkendt over hele verden. Efter det 3. modul får du diplom som Reiki Mester og kan kalde dig Reiki Mester. Kurserne sætter også gang i en selvudviklingsproces for dig.

Via initieringer - eller indvielser - på hvert af de tre moduler, får du trinvist åbnet din Reiki-kanal, og du kan begynde at heale dig selv og andre.


Reiki 1
Du lærer de grundliggende håndpositioner til Reiki Healing.

Derudover lærer du at lave en chakra-harmonisering.

Du får åbnet for din Reiki Kanal.

Straks efter kurset kan du begynde at øve dig i at heale.
Kurset sætter gang i en selvudviklingsproces i dig.

Kommer i efteråret 2018
Pris: Kr. 1.500,-


Reiki 2
Du lærer de 3 første Reiki-symboler.

Du får åbnet yderligere for din Reiki Kanal.

Derudover lærer du, hvordan du kan anvende symbolerne til f.eks. at

 • Give energi til en person
 • Fjernheale
 • Rense et rum eller en ting
 • Heale dig selv

Straks efter kurset kan du begynde at øve dig i at heale.
Kurset sætter gang i en selvudviklingsproces i dig.

Kommer i efteråret 2018
Pris: Kr. 2.500,-


Reiki 3 - Mester
Du lærer Reiki Mester tegnet.

Du får åbnet helt for din Reiki Kanal.

Du får træningsmeditationer, der skærper fokuset i healingen.

Derudover får du en Mestermeditation, som integrerer Reiki Energien i dig.

Efter afslutningen af Reiki 3 får du diplom og kan kalde dig Reiki Mester.

Kurset sætter gang i en selvudviklingsproces i dig.

Kommer i efteråret 2018
Pris: Kr. 3.500,-Healing 1 - Sansning og kontrol af energi
Kurset er et begynderkursus, hvor du lærer den mest grundlæggende healing. Kurset sætter også gang i en selvudviklingsproces i dig.

Du lærer forskellige healingsteknikker samt om føling og sansning af energi. På kurset lærer du bl.a. at rense chakras og at mærke, hvor og hvornår du skal fjerne eller tilføje energi i klienten samt at eliminere den fjernede energi.

Det er også vigtigt at vide, om du bruger din egen energi eller den Universelle energi, når du healer. At bruge sin egen energi virker drænende, så healeren bliver træt og kun kan have få klienter dagligt. Healer du derimod med den Universelle energi, bliver du ikke drænet og træt.

Straks efter 1. modul kan du begynde at heale både fysisk væv og psykiske ubalancer. Jo mere du øver dig, desto bedre bliver du til at heale.

Kommer i 2019
Pris: Kr. 2.500,-


Healing 2 - Avanceret sansning af energi
Kurset er et avanceret fortsætterkursus. Det vi underviser i, kan du ikke lære andre steder. Du skal have deltaget på Healing 1 for at deltage på Healing 2.

Du lærer at mærke konsistens og energi i kroppens organer, blod, knogler, sener, led o.s.v.. Herudover lærer du andre avancerede healingsteknikker. Du kan bagefter heale fysiske skader i organer og øvrigt kropsvæv.

Kommer i 2019
Pris: Kr. 3.500,-Lev af LYS
- Menneskelig Evolution
At Leve af Lys betyder, at det nu er muligt at ernære sig på en helt ny måde via Universel Energi. Det handler ikke om totalt spisestop, men om friheden til at vælge, hvad du vil spise og hvornår - uden hensyn til vitaminer, mineraler og kostråd.
At leve af LYS er en naturlig del af den menneskelige evolution. Det handler meget lidt om mad og meget mere om friheden, som du får ved at slippe gamle vaner og mønstre. Vi fortæller om den nye livsstil, hvor din personlige udvikling får et stort løft.
Det er starten på en ny livsstil og du får frihed i livet.Læs mere på hjemmesiden levaflys.dk.


Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53