LHC-banner-dkDetox


Et Detox fodbad renser ophobede affaldsstoffer ud af kroppen. Det kan bruges f.eks. efter længerevarende sygdom og medicinsk behandling, hvor affaldsstoffer kan ophobes i organer og væv. Fodbadet kan også bruges som ren wellness.

Udrensing mens du slapper af

Et Detox Fodbad er meget afslappende. Mens du sidder med fødderne i Detox Fodbadet, får du en dybdevirkende massagebehandling på zonepunkter på ørerne, som yderligere sætter gang i kroppens udrensning.
Udrensningen virker først og fremmest ved, at vi tilsætter 3 forskellige slags udrensende ingredienser til Detox Fodbadet.
Når fødderne er sat i fodbadet, tændes for en umærkelig elektrisk strøm, der aktiverer de virksomme stoffer i vandet, og udrensningen starter.
Allerede efter blot 5 minutters behandling, kan du selv se de første affalds- stoffer, der trækkes ud gennem dine fødder og ud i vandet. Udskillelsen af affaldsstofferne fra kroppen fortsætter også i dagene efter Detox Fodbadet via kroppens normale udskillelses-kanaler.

Hjælper i forbindelse med sygdom

Detox Fodbadet kan bl.a. hjælpe med at udrense kroppen efter alvorlig sygdom med medicinsk behandling, f.eks. kemo-kur eller antibiotika. Det kan også hjælpe f.eks. ved urinsyregigt, hududslet, eksem, podagra og psoriasis.
Mange med kredsløbsproblemer i benene - især ældre - har også stor glæde af denne behandling. Nogle mærker effekt i flere uger efter.


detox2

Thailandsk Fodmassage
Efter at have nydt et Detox Fodbad, kan du vælge at kombinere det med en Thailandsk Fodmassage. Kombinationsbehandlingen er gavnlig for alle. Især for ældre sygdoms-svækkede personer, der har svært ved at gå, og som lider af kredsløbsforstyrrelser.

Thailandsk Fodmassage øger velværet

Thailandsk Fodmassage er en del af et meget virksomt lægeligt massage- system, der har været anvendt i Østen i årtusinder. Det er en meget behagelig behandlingsform, hvor fødderne og dine ben bliver masseret igennem.
Massagen er kendetegnet ved dybe blide tryk på vigtige akupunkturpunkter langs meridian-banerne på fødderne og hele vejen op ad benene. Massage- formen stimulerer og aktiverer kroppens egne selvhelbredende kræfter.
Efter den Thailandske Fodmassage får du en lethed i hele kroppen, særligt i dine fødder og ben, og effekten mærkes ofte i flere uger.

Gavnlig kombination

Thailandsk Fodmassage i kombination med et Detox Fodbad er særligt effektivt til at fremme kredsløbet i hele kroppen, udrense for urinsyre, opløse kramper og muskelspændinger i benene og til at behandle væskeophobninger i fødder, ankler og knæ.
Et gavekort på èn eller flere behandlinger kan derfor være en oplagt idé til ældre eller syge mennesker. Som ren wellness vil kombinations-behandlingen også være en god forkælelse af dig selv eller èn, du holder af.


Lotus Health Care-Adresse og tlf