LHC-banner-dkSjælekontaktEn sjælekontakt er en højere form for kontakt, der er mere avanceret end clairvoyance.
Det er behandleren, der kontakter sjælene. Det kan f.eks. være din egen sjæl, sjæle fra familie og øvrige omgangskreds - levende som afdøde, skytsengle og åndelige vejledere. Selv berømtheder kan kontaktes. Du vælger selv.
Du får forståelse for dine relationer og problemer på en helt ny måde.
Med en sjælekontakt får du den reneste form for svar, der findes, da der ikke er mulighed for manipulation fra ego eller den åndelige verdens side.


En sjælekontakt kan f.eks. bruges ved:

  • Sorg og afklaring efter dødsfald
  • Parforholdsproblemer
  • Konflikter i familie- eller omgangskreds
  • Job-problemer
  • Chok, kriser og traumer
  • Sygdom
  • Dødsangst - du får en højere forståelse af din situation
  • Afklaring af åndelige evner, f.eks. hvis du eller dine børn ser og hører ånder


Sjælekontakt giver klare svar
Sjælekontakten foregår som en almindelig coaching og vejledning, hvor du får en større forståelse for din situation og dit liv. Efter en sjælekontakt får du en dybere kontakt med dig selv og din sjæl.
Du kan selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du vil, men du får ikke altid de svar, som du helst vil høre. Derimod får du de svar, som du har brug for at høre for at kunne forstå og ændre din situation.
Vi kommer heller ikke med forudsigelser om bestemte begivenheder.

ukendt

Forstå dine aftaler med andre sjæle

Det kan give dig en helt anden forståelse af en relation at få viden om, hvilke aftaler og bånd du har med et andet menneske og deres sjæl. Aftalerne er indgået, før I inkarnerede for at lære dig det, du har brug for.
Det kan bl.a. forklare, hvorfor nogle relationer kan være svære, f.eks. hvis et familiemedlem behandler dig dårligt. I sådan en situation er der nogle ting, som - før dette liv - er aftalt, at du skulle lære. Derfor opfører vedkommende sig på lige netop den måde, som er nødvendig for, at du lærer det, som du skal.
Det giver ofte en større rummelighed og accept af en situation at forstå, hvad der er indgået af aftaler før inkarnationen.


Stor forskel på sjælen og mennesket

Sjælen kan ligeledes være på en helt anden måde end den person, som vi kender på Jorden. Her fremstår vedkommende måske som en grå mus, mens sjælen er en værre festabe.
Et menneske kan også fremstå usympatisk og manipulerende, selvom sjælen er meget kærlig og rummelig. Alt sammen fordi der er indgået en aftale om at lære hinanden noget på en bestemt måde, og der kan alle midler tages i brug.
Det kan give helt nye forståelser af personer, som du troede, at du kendte, og man kan faktisk blive ret overrasket. Således er der oftest en mening med selv den mest uforståelige opførsel eller hændelse i livet.

Hjælp til at forstå åndelige evner

En sjælekontakt kan også hjælpe til at forstå åndelige evner - egne eller andres. Rigtig mange børn, unge og voksne har åndelige evner - nogle også uden at vide det.
Her kan vi hjælpe med at forstå, hvad der foregår og hvordan de åndelige evner kan håndteres. Det gælder både børn og voksne.
Nogle børn og voksne er f.eks. bange, fordi de hører stemmer eller ser ånder og ikke forstår, hvad der foregår. Der kan sjælekontakt bruges som en vejledning og også som en direkte hjælp.
Det er således muligt at få klarhed på flere forskellige områder gennem en sjælekontakt hos os.Lotus Health Care-Adresse og tlf