LHC-banner-dkTema-aften - 2. Halvår 2019

Tilmelding til hver enkelt Tema-aften er nødvendig

Akupunktur - En effektiv behandlingsform
Til Tema-aftenen oplever du akupunktur-behandling på din egen krop, idet vi tester og behandler på de fremmødte deltagere.
Akupunktur er en hurtigvirkende behandlingsform ved både akutte og gamle skader samt lidt dybere problematikker som for eksempel allergi.
Vi anvender både klassiske og moderne akupunkturmetoder, da de enkelte metoder kan hjælpe meget specifikt alt efter problemstillingen. Du vil opdage, hvor meget akupunktur kan udrette og at akupunktur ikke bare er akupunktur, men har mange forskellige muligheder alt efter hvilken metode, der benyttes.

 • Torsdag den 29. august 2019 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Husk tilmelding.

ukendt_1Jordstråler - Påvirker krop og helbred
Vi fortæller om jordstråler og tester og måler direkte på dig, så du selv kan mærke, hvordan jordstråler påvirker kroppen. Vi tester også, om du er påvirket af jordstråler i dagligdagen.
Når du er påvirket af jordstråler, bliver du drænet for energi og dit immunforsvar svækkes, så du er mere modtagelig for sygdom.
Du vil have gavn af en jordstråletest, hvis du ofte er syg, har alvorlig sygdom, altid er træt, ukoncentreret og sover dårligt. Det er typiske tegn på jordstrålepåvirkning.

 • Torsdag den 12. september 2019 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Husk tilmelding.


ukendt_3Shapeshifting
- Bliv ung igen i en ny perfekt krop
Forestil dig hvor fantastisk det må være at have et fuldstændigt problemfrit liv OG en perfekt krop, der på alle måder opfylder dine drømme og ønsker. Alt er perfekt: Fysik, udseende, hud, hår, højde, ansigtet, flotte muskler, flot bagdel, god udstråling og .... du kan fortsætte listen selv. Du har det også fantastisk, fordi du slet ikke har nogen bekymringer og problemer. Du er ung igen, helt FRI og fyldt med energi!

Til Tema-aftenen kan du høre meget mere om vores nye kursus Modern Shapeshifting. Det er nu blevet muligt at få aktiveret et nyt område i hjernen, der gør det muligt at manifestere en ny krop.
Med denne nye form for Shapeshifting behøver du ikke at gå i fitnesscenteret eller på specielle diæter for at få den perfekte krop. Du behøver ikke engang at blive opereret. Du manifesterer bare en ny og perfekt krop lige efter dine ønsker.

Du bliver befriet for ALT, hvad du har været gennem både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt: traumer, sygdom, al smerte, stress og angst. Din nye hjerne og krop ved ingenting om mentale problemer, sygdomme, aldring eller fysiske svagheder. Du forbliver således rask, ung, smuk og stærk resten af dit liv.


Din personlige udvikling får også et kæmpe løft. Du bliver fuldstændig Fri og èt med dit højere Selv, når målet er nået.

 • Torsdag den 19. september 2019 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Husk tilmelding.
Lev af LYS - Menneskelig Evolution
At Leve af Lys betyder, at det nu er muligt at ernære sig på en helt ny måde via Universel Energi. At leve af LYS er en naturlig del af den menneskelige evolution.
Det handler meget lidt om mad og meget mere om friheden, som du får ved at slippe gamle vaner og mønstre på alle planer. Vi fortæller om den nye livsstil, hvor din personlige udvikling får et stort løft. Det handler ikke om totalt spisestop, som mange tror. Det er derimod starten på en helt ny livsstil og du får frihed i livet.

Læs mere på hjemmesiden
levaflys.dk.

 • Torsdag den 26. september 2019 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Husk tilmelding.

ukendtADHD & ADD - Fra kaos til harmoni
Mennesker med ADHD, ADD og autisme er ikke syge, men derimod meget sensitive. De mærker alt, hvad der foregår omkring dem og er også meget intelligente og højt udviklede. De har derfor evner mange andre ikke har.
Fordi den helt grundlæggende forståelse for sensitivitet mangler, så er sensitive mennesker i konstant ubalance og derfor opstår der mange problemer og konflikter. Det fører så ofte til diagnoser som ADHD, ADD, autisme, stress, angst eller lignende. Autister er endnu mere sensitive end alle andre.
Sensitive mennesker med ADHD, ADD og autisme er de bedste mennesker i verden, når de er i balance. Da bliver deres sensitivitet og høje udvikling til en styrke, hvor de kan folde deres særlige evner og potentiale ud.
Du får en ny viden og forståelse for, hvad ADHD og ADD er, baseret på mange års erfaringer fra vores Behandlingscenter. De nye redskaber, du får med, vil give en mere harmonisk hverdag, der ikke kun handler om at undgå problemer eller kaos.

 • Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Husk tilmelding.
Kræft - Sæt dig selv først og bliv rask
Til Tema-aftenen vil du få en ny og anderledes forståelse for årsagen til kræft baseret på erfaringerne fra vores Behandlingcenter.
Her har vi gennem en årrække hjulpet kræftramte og set det samme mentale mønster gå igen hos dem alle: De passer ikke på sig selv og hjælper ofte andre.

Kan du sige “ja” til nogle af disse spørgsmål:
 • Er du god til at hjælpe andre?
 • Har du det bedst, når dem omkring dig har det godt?
 • Kender du andres behov bedre end dine egne?
 • Har du svært ved at sige nej til andre?
 • Hjælper du andre pr automatik alle vegne? Og nødlidende dyr?
 • Får du ofte at vide, at du skal lade være med at blande dig?
 • Har du ofte den bedste løsning, men andre bliver irriterede over din hjælp?

Vores erfaring er, at når den kræftramte ændrer sin adfærd og passer på sig selv først og fremmest, så forsvinder kræften. Den kræftramte foretager selv de nødvendige ændringer i sit liv.
Uanset om du er kræftramt, pårørende eller bange for at få kræft, så får du en helt ny forståelse, der giver dig afklaring i forhold til din egen situation.

 • Torsdag den 24. oktober 2019 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Husk tilmelding.
Sensitive børn og voksne - Få en ny forståelse
Vi deler erfaringerne fra vores behandlingscenter, hvor vi hjælper mange sensitive og særligt sensitive med at forstå sig selv, så sensitiviteten ikke længere er et problem. Du får konkrete råd med, som du straks kan anvende.
Sensitive mennesker mærker alt, hvad der foregår omkring dem, og de er meget intelligente og højt udviklede. Sensitive mennesker føler tit, at de ikke er som andre.
Fordi deres intuition og sanser er meget stærkere end andre menneskers, får de sensitive så meget information ind, at de ofte bliver overstimulerede.
Sensitive mennesker lader sig ubevidst påvirke af omgivelserne, f.eks. af andre menneskers følelser, af dyrs lidelser, miljøforurening, uretfærdigheder osv. Men de færreste sensitive forstår, at de derfor kan føle sig f.eks. angste, indesluttede, stressede, vrede eller deprimerede.
Til foredraget får du en helt ny forståelse af, hvad det vil sige at være sensitiv. Du vil opdage, at det er i din sensitivitet, at din styrke og dit potentiale ligger, og at det er ikke noget, du behøver beskytte dig mod.

 • Torsdag den 14. november 2019 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Husk tilmelding.
Kinesiologi - Et effektivt testredskab
Ved smerte eller sygdom kan en kinesiologisk muskeltest vise årsagen bag og hvilken behandling, der kan afhjælpe dine smerter, sygdom eller allergi.
Vi tester hele kroppen igennem, da ubalance ét sted i kroppen sagtens kan give udslag et helt andet sted og på en overraskende måde. Ved testen mærker du tydeligt effekten og hvordan balancen i din krop genoprettes med behandlingen.
Vi kombinerer altid forskellige behandlingsmetoder, f.eks. akupunktur eller homeopati. Det er ved hjælp af de kinesiologiske test, at vi finder de præcise homeopatiske midler eller akupunkturpunkter.

 • Torsdag den 21. november 2019 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Husk tilmelding.


kinesiologiSjælekontakt - få ny viden om sjælen, med demonstration
En Sjælekontakt er en højere form for kontakt, der er anderledes end clairvoyance og kanalisering. Alle sjæle kan kontaktes - både hos nulevende mennesker, afdøde, engle og åndelige vejledere.
Tema-aftenen foregår som et foredrag, men du kan spørge om alt og får information og viden fra sjælene. Du får en helt ny og højere forståelse af, hvordan Sjælen er, hvilke aftaler og bånd sjæle har med hinanden og hvad meningen med livet er.
Har du et spørgsmål til din egen sjæl eller en afdød, du gerne vil i kontakt med, er det en mulighed.

 • Torsdag den 28. november 2019 kl. 19 - 21

Fri entré, men ønsker du at give en donation, er du selvfølgelig velkommen til det. Husk tilmelding.


ukendt
Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53