LHC-banner-dkZoneterapi


Zoneterapi er en avanceret form for fodmassage, hvor forskellige områder på fødderne masseres. Det afhjælper mange forskellige helbredsproblemer.
Fødderne er som et landkort over kroppen, hvor bestemte zoner svarer til de forskellige organer og kropsområder. Hvor der er sygdom eller smerte i kroppen, vil der være ømhed i de tilsvarende zoner på fødderne.

Zoneterapi genopretter balancen

Ved at behandle med forskellige tryk-kombinationer på de ømme zoner, stimuleres organerne samt nerve- og hormonsystemet til at starte kroppens egen helbredelsesproces. På den måde genoprettes balancen i kroppen.
Reaktioner på behandlingen kan bl.a. være øget træthed, hovedpine samt øget vandladning og tarmfunktion. Det er alt sammen positive reaktioner, som er tegn på, at behandlingen virker, og at helingsprocesserne er sat igang.
Børn er meget modtagelige for Zoneterapi. Det afhjælper f.eks. kolik og visse former for børneastma.


zoneterapi

Zoneterapi i kombination med anden behandling
Zoneterapi alene er sjældent nok, men det er rigtig godt i kombination med andre behandlingsformer. Vi har f.eks. gode erfaringer med at kombinere Zoneterapi med Kinesiologi og Akupunktur.
Zoneterapi er godt for dit helbred, også selvom du ikke føler behov lige nu, da behandlingsformen er rigtig god at få forebyggende, så du kan vedligeholde et godt helbred.Lotus Health Care-Adresse og tlf