LHC-banner-dkAkupunkturAkupunktur er en god behandlingsform ved både akutte og gamle skader samt lidt dybere problematikker som f.eks. allergi. Vi anvender både klassiske og moderne akupunkturmetoder. Ofte bruger vi kun ganske få nåle.
Vi kan også behandle med akupunktur uden brug af nåle med samme gode effekt. Ring og hør nærmere.

Sådan foregår en akupunktur behandling

Vi tager udgangspunkt i en kinesiologisk muskeltest, hvor kroppen selv viser, hvor der er noget galt. Ud fra muskeltesten kan vi hurtigt og let finde årsagen til ubalancen og dermed årsagen til, hvorfor du har det dårligt.
Herefter kan vi genoprette balancen i kroppen med akupunkturbehandlingen.
Fordelen ved muskeltesten er, at du selv kan mærke undervejs, at din krop styrkes af netop dén behandling, vi tester os frem til.
Vi sætter god tid af til hver behandling, så der er også tid til en uddybende samtale om det, vi har fundet frem til i behandlingen.

Allergi og svækket immunforsvar

Verdenssundhedsorganisationen WHO har udarbejdet en liste over sygdomme og symptomer som akupunktur har en gavnlig virkning på, herunder allergi og forskellige immunforsvars-svækkelser. MEN…..
Informationen om vores alternative behandling af Allergi og svækket immunforsvar er for kontroversiel i henhold til gældende regler, love og bekendtgørelser. Vi har fået påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed om at ændre teksten i en grad, så her ikke længere kan stå, hvordan vi kan hjælpe folk med disse problematikker.

Har du spørgsmål til behandlingen, så er du meget velkommen til at ringe til os eller sende en mail, da påbudet kun gælder vores skriftlige markedsføring på hjemmesiden.


ukendt


Arbejds- og idrætsskader
Akupunktur kan bruges til behandling af forskellige skader, f.eks. knæskader, fibersprængninger, forstuvninger, lyskeskader, golf- og tennisalbuer, trælår, bøjede eller brækkede ribben, seneskedehindebetændelse m.m.
Ved idrætsskader kan skadesperioden i nogle tilfælde forkortes, så du hurtigere kan komme igang med genoptræningen.
Dette gælder også ved mere alvorlige skader som led- og korsbåndsskader, overrevne sener, brækkede knogler og lignende.

Smerter

Akupunktur kan lindre eller afhjælpe forskellige former for smerter f.eks. ved iskiasproblemer, hoved, skulder, nakke og ryg, diskus-prolaps, piskesmæld, frossen skulder, gigtsmerter, hovedpine og migræne.
Ved både akutte og længerevarende rygproblemer har vi rigtig god erfaring med at kombinere akupunkturen med Neurapraktik, som løsner f.eks. hold i ryggen, mens nålebehandlingen smertelindrer og støtter helingsprocessen.

Rygestop

Akupunktur kan være en god hjælp, når du ønsker hjælp til rygestop, og samtidig er behandlingen 100% medicin-fri.
Rygestop-behandlingen afsluttes oftest i løbet af kun 5 behandlinger, og du kan trappe kraftigt ned, allerede efter den første akupunkturbehandling.

Blodtryk

Akupunktur kan supplere anden behandling for både højt og lavt blodtryk samt forskellige kredsløbsforstyrrelser såsom hjertearytmi, væske i kroppen, pulserende hovedpine, svimmelhed og lignende.
Fordelen ved akupunktur er, at den er 100% medicinfri, og at den heller ikke virker forstyrrende på eventuel lægemedicin.

Fordøjelsesproblemer

Akupunktur kan supplere anden behandling af forskellige former for mave- og tarmgener, f.eks. forstoppelse, diarré og irriteret tyktarm.

Øjenlidelser og synsnedsættelse

Verdenssundhedsorganisationen WHO har udarbejdet en liste over sygdomme og symptomer som akupunktur har en gavnlig virkning på, herunder betændelsestilstande, grøn stær, nethindeløsning og uklart syn. MEN…..
Informationen om vores alternative behandling af øjenlidelser og synsnedsættelse er for kontroversiel i henhold til gældende regler, love og bekendtgørelser. Vi har fået påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed om at ændre teksten i en grad, så her ikke længere kan stå, hvordan vi kan hjælpe folk med disse problematikker.

Har du spørgsmål til behandlingen, så er du meget velkommen til at ringe til os eller sende en mail, da påbudet kun gælder vores skriftlige markedsføring på hjemmesiden.


Akupunktur metoder vi anvender

TCM Akupunktur
Traditional Chinese Medicine (TCM) Akupunktur bygger på 4000 års observationer og erfaring i, hvordan kroppen fungerer og hvilke sammenhænge, der er mellem organerne og energisystemet i kroppen.
Vi anvender TCM Akupunktur til at skabe balance i energi-strømmen i og mellem meridianerne, så balancen i kroppen og alle organerne hurtigst muligt genoprettes. Blokeringerne bliver opløst og en udrensning af kroppen sættes i gang.

AcuNova og AcuLine Akupunktur
AcuNova- og AcuLine Akupunktur er 2 moderne behandlingsmetoder, som vi anvender til stor hjælp for klienterne. Vi anvender metoderne hver for sig eller i kombination.
AcuNova Akupunktur kendetegnes ved, at den er utrolig effektiv til at kickstarte kroppens automatiske selvhelbredende processer de steder i kroppen, hvor energi-strømmen af forskellige årsager er blokeret, eller hvor der er for meget eller for lidt energi.
Vi behandler særlige punkter omkring kroppens led, som aktiverer de selvhelbredende processer i de organ- og kropsområder, som punkterne i leddene henviser til.
AkuLine åbner erfaringsmæssigt bredere baner i kroppen, end når det udelukkende er de traditionelle meridianbaner, der stimuleres. Dèt i sig selv kan virke mere åbnende for blokeret energi for nogle klienter med smerter og kroniske problematikker.
Når vi kombinerer AcuNova- og AcuLine Akupunktur, opnåes der hurtige resultater. Vi ser i nogle tilfælde, at smerten forsvinder næsten i samme øjeblik en akupunkturnål sættes i.

AcuChronic Akupunktur
AcuChronic Akupunktur anvendes i kombination med AcuLine Akupunktur til behandling af kroniske lidelser.
Vi anvender desuden metoden til at styrke og aktivere kroppens udrensende processer.

AcuSpine Akupunktur
AcuSpine er en meget effektiv og energi-frigørende metode, hvor vi behandler specifikke punkter langs rygsøjlen.
Metoden er især effektiv til behandling af lidelser og smerter, som har sit udspring i ryggen og til alle ryg og nakkeproblemer, herunder diskusprolaps m.m.

ECIWO Akupunktur
Med ECIWO Akupunktur udnytter vi en særlig viden om, at hele kroppen er repræsenteret langs de enkelte knogler i kroppen. Herved kan vi på en meget kraftfuld måde behandle lidelser i specifikke kropsområder og organer.
Metoden er blandt andet effektiv som understøttende behandling af mere kroniske lidelser, hvor vi også anvender Homeopati og Healing.
ECIWO Akupunktur kan hurtigt genskabe balance og ligevægt i kroppen, og derfor er metoden også succesfuld i forbindelse med smerter og skader.

AcuDNA Akupunktur
Med AcuDNA Akupunktur behandles specifikke områder i panden, som stimulerer frontal-lapperne, der har med opmærksomhed, planlægning, motivation, motorik og indlæring at gøre. Alle sportsudøvere kan opnå fordele med denne behandlingsmetode.

AcuStomach Akupunktur
Med AcuStomach Akupunktur behandles et netværk af nerveceller i mave- og tarmsystemet. Området spiller en vigtig rolle for vores almene tilstand, og har en stor indvirkning på mange forskellige sygdomme rundt om i kroppen.

ØreAkupunktur
ØreAkupunktur er et komplet system, der behandler alle former for ubalancer i kroppen. Metoden er særlig velegnet til at behandle afhængighed af mad, sukker, alkohol, nikotin og euforiserende stoffer.
Vi anvender også ØreAkupunktur til at understøtte andre behandlingsformer.


Lotus Health Care-Adresse og tlf