LHC-banner-dkHealing


Informationen om vores alternative behandling med Healing er for kontroversiel i henhold til gældende regler, love og bekendtgørelser. Vi har fået påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed om at ændre teksten i en grad, så her ikke længere kan stå, hvordan vi kan hjælpe folk gennem Healing.

Har du spørgsmål til behandlingen, så er du meget velkommen til at ringe til os eller sende en mail, da påbudet kun gælder vores skriftlige markedsføring på hjemmesiden.ukendt

Kroppen heler hurtigere
Efter operation kan healing hjælpe dig til hurtigere at få det bedre. Vores klienter oplever, at de kommer sig hurtigere med healingens hjælp.
Healing kan også lindre alt lige fra diskusprolaps, akutte og gamle skader, gener efter operation m.v., fordi du kommer i en dybere afslappet tilstand, som ellers kan være svær at nå, når man har smerter.

Hjælp til sensitive med healing

Vi har også gode erfaringer med at hjælpe sensitive børn og voksne, og mennesker med diagnoser som ADHD, ADD, autisme, stress m.v.
Netop den healing vi tilbyder er god til at bringe ro og balance ved enhver form for indre uro og tankemylder. De fleste med den problematik er meget sensitive. Healingen hjælper den enkelte til at finde indre ro og falde på plads i sig selv.

Healing er for alle

For os er der ingen religiøse eller spirituelle overbevisninger forbundet med det at heale. Det er en effektiv behandlingsform, som kan bidrage til kroppens øgede balance, ligeså vel som f.eks. akupunktur eller homeopatisk naturmedicin kan det.
Healing kan hjælpe både børn og voksne, og det virker også, selvom man er skeptisk overfor behandlingen.Lotus Health Care-Adresse og tlf