LHC-banner-dkVitalisering af vand


Grander Teknologi - Vitaliseret vand

Mange af de besøgende i vores klinik fortæller, at vandet her smager bedre og føles blødere end almindeligt postevand. Vores vand er bl.a. vitaliseret ved hjælp af Grander Teknologi.


Let at få Grander derhjemme

For at vores besøgende også kan få glæde af vitaliseret vand derhjemme, tilbyder vi derfor forskellige muligheder indenfor Grander Teknologien.
Det er f.eks. let at begynde med en Grander-plade, der kan sættes under mad- og drikkevarerne. Den fylder ingenting og kan også tages med overalt, ligesom en Grander Pen, der er lige til at stikke i lommen.
Der er også den mulighed at få Grander Teknologi til hele vandforsyningen ind i huset eller virksomheden, så alt vandet vitaliseres.

Vitaliseret vand gavner helbredet

Det er ikke kun i Danmark, vi har fået smag for vitaliseret vand. Rundt omkring i verden er de så langt fremme, at man ligefrem kan booke et hotel, der kun har Grander Vand i hanerne.
Forskning viser, at vitaliseret vand trænger længere ind i kroppens celler og optages anderledes end almindeligt vand.
Kroppen optager flere vitaminer, mineraler, cellesalte, enzymer og hormoner i cellerne end fra almindeligt vand, og det styrker immunforsvaret. Brugere fortæller da også, at problemer med helbredet bliver mindre eller forsvinder.

100% miljøvenlig for industri og produktion

I Danmark anvender flere større virksomheder allerede Grander Teknologi med stor tilfredshed.
For industri og produktion er Grander Teknologien 100% miljøvenlig og giver sundere og mere smagfulde produkter, større udbytte og store besparelser på f.eks. produktionsudstyret, der behøver mindre vedligeholdelse og holder sig i bedre stand.

Fordele ved Grander Teknologien er f.eks.:

  • Vandet smager friskt, da klor og andre kemikalier neutraliseres
  • Husdyr vælger helt naturligt vitaliseret vand frem for almindeligt vand
  • Immunforsvaret forbedres betydeligt, da affaldsstoffer udskilles bedre
  • Kalk forsvinder i f.eks. vandhane og toilet
  • Blomster og grønt holder længere og bliver større med Grander vand
  • Grøntsagsprodukter giver bedre udbytte, og grøntsagerne bliver størreukendt

Nature’s Design - Vitalisering via form og symbol

Her i klinikken bruger vi også Nature’s Design vandkarafler, som bl.a. tilfører vandet forskellige kvaliteter alt efter hvilket "Flower of Life" mønster, der er i bunden af den enkelte karaffel. Det kan f.eks. være glæde eller godt helbred.
Mange af vores besøgende er glade for at kunne tilføre ekstra kvaliteter til deres Grander vand derhjemme, ligesom vi gør her. Derfor tilbyder vi også forskellige muligheder såsom karafler og drikkeglas.

Vitalisering fra Naturens grundformler

Efter kort tid i en Nature´s Design karafel er vandet vitaliseret.
Mønstret i bunden af karafler og glas er Livets Blomst, som er et årtusind gammelt symbol, der repræsenterer grundformlen i al Skabelse. Mest kendt er Livets Blomst fra vandbasiner i gårdhaver i Mellemøsten.
Karaflerne er desuden designet ud fra Det Gyldne Snit, som ligeledes er en grundformel i Skabelsen. Tilsammen tilfører de to formler vandet helt unikke kvaliteter. Det ses f.eks. på fotos af vandets krystaller, der bliver harmoniske og smukke, som mange kender det fra snefnug.

Karaflerne frisker luften op

Karaflernes form gør dem yderligere vitaliserende ved, at de kan rense luften i et rum. Sæt en Nature’s Design karaffel i vindueskarmen, åben vinduet og lade vinden blæse forbi karaflen. Det frisker luften i rummet op.Lotus Health Care-Adresse og tlf