LHC-banner-dkKræftDanmark er det land i verden, hvor allerflest mennesker får kræft. Hver halve time dør en dansker af kræft. Det gælder kun for Danmark, og antallet af nye kræftramte er stærkt stigende. Derudover får mange tilbagefald.

Øget forebyggelse ændrer intet

Stigningen sker på trods af øget forebyggelse og færre kræft-fremkaldende faktorer såsom rygning. Samtidig er der mennesker, der kan ryge, drikke og spise usundt livet igennem uden problemer. Det tyder på, at årsagen til kræft findes et andet sted, end vi tror.
At udvikle kræft handler nemlig ikke om rygning eller arvelige gener, usund levevis, forurening, HPV-virus eller nogle af de andre hidtil anerkendte årsager.

Tankemønsteret gør forskellen

Det er Danmark og de øvrige vestlige lande, som rammes hårdest af kræft.
Årsagen til kræft findes nemlig i den måde, vi tænker på i det meste af den vestlige verden.
Alle med kræft har uden undtagelser den samme måde at tænke på. Risikoen for at udvikle kræft er således kun til stede, hvis man tænker på denne bestemte måde, som er overrepræsenteret i den vestlige verden.

Kræft er sjælden i Østen

I Østen ses meget få tilfælde af kræft, fordi deres spiritualitet og intuition er en integreret del af menneskenes hverdag. De har en naturlig og medfødt forståelse for, at sundhed hænger sammen med en sund mental tilstand og det at følge sin intuition og passe på sig selv.
I de af Østens lande, der i stigende grad har taget Vestens værdier til sig, ses nu også en stigning i antallet af kræfttilfælde.

Kend årsagen og helbred dig selv

Vi har gode erfaringer med at hjælpe kræftramte uanset, hvor fremskreden kræften er. Vi tilbyder coaching og samtaleterapi som en hjælp til selvhjælp, hvor du får vejledning og støtte til at lære at ændre din måde at tænke på.
Kun ved din ændrede tankegang kan du gøre dig selv helt rask igen. Når man ændrer tænkemåde, vil man heller ikke få tilbagefald, for man er ikke længere i risikozonen for kræft.
Ændringerne kan ske hurtigt, effektivt og helt uden medicin eller kemoterapi.
Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil fortsætte med at få konventionel behandling, mens du kommer hos os.

Bogen om Kræft
Vi har også skrevet "Bogen om Kræft". Bogen er baseret på erfaringerne fra vores behandlingscenter. Du kan læse mere og købe bogen på
bogen.one


Skærmbillede 2015-12-01 kl. 22.18.53