August 2015

Kristine´s to drenge

Hjernerystelse (redigeret indhold, da indlægget ellers overtræder gældende love, regler og bekendtgørelser)

"I efteråret 2013 fik min ene søn hjernerystelse efter et uheldigt fald. 

Han var 12 år og meget glad for computerspil, men kunne efter faldet ikke holde til at se på en skærm, læse en bog, have lys i rummet eller høre almindelige eller høje lyde. Det var tydeligt, at han havde det rigtig skidt, og han sov ca 20 timer i døgnet. 

Efter 1 uge fik han kranio-sakral terapi af en meget dygtig terapeut, der satte flere ryg- og nakkehvirvler på plads igen. Desværre havde det ingen indflydelse på hans symptomer.

Efter 1,5 uge fik han 10 minutters healing af Kay Hougaard… med efterfølgende besked om at han skulle hjem og slappe af i endnu 2 dage. Jeg så skeptisk på Kay og spurgte, om min søn 3 dage senere kunne være med til at køre go-card, som vi havde planlagt for længe siden. Kay svarede, at hvis min søn kunne lave nogle øvelser med øjnene uden symptomer kunne han deltage i go-card ræs. Øvelserne kunne laves uden problemer.
Min søn har ikke mærket mere til hjernerystelsen siden da."


"Jeg er positivt overrasket over Kay Hougaards evner til healing og guidning."

-----

Løb hjemmefra

"I foråret 2014 var min yngste søn på 10 år rigtig frustreret over mange ting, som han havde svært ved at sætte ord på. Han kunne vende på en tallerken og blive så vred, at han smækkede med døren og løb hjemmefra i mange timer. Det kunne både være, når klasse-kammerater blev uretfærdigt behandlet, eller når brødrene ikke fik lov til noget af hensyn til ham.

Nu var det dog gået så vidt, at han en regnfyldt lørdag aften var gået vred hjemmefra uden overtøj i ca 10 graders varme, og vi ledte efter ham indtil midnat. Mange timer gik med frygt for hans velbefindende, hvor vi havde ledt med lygter og kaldt på veje og gader, i skove og ved åen. Jeg var meget bange. Selvom han kun var 10 år, gik jeg sågar ind på byens bodega for at se, om han havde søgt ly der. Men uden held.

Det var til stor lettelse at han blev fundet sovende i en aflagt hunde-kurv i en lade under tæpper, han selv havde fundet. Han var i god behold og sov der resten af natten. Det var midnat, og hans brødre og jeg var udmattede af eftersøgningen. 

Nu måtte der findes en løsning på hans frustrationer.

Jeg spurgte Kay Hougaard, som sagde at han kunne hjælpe, og det var forsøget værd.

Efter 60 min samtale havde min søn oplevet at han havde fundet en der forstod ham, en der vidste hvordan han havde det, en som kunne sætte ord på det og forklare mig, hans mor, hvor vigtigt det var at jeg ikke bestemte over ham, men at vi lavede aftaler.

Nu 1,5 år efter har der ingen lignende episoder været. Han trives og vi får jævnligt en snak om at han ser og oplever tingene anderledes end mig, og at det er OK, nu hvor vi forstår og accepterer at vi er forskellige."

-----

Tak

Kay har virkelig gjort en forskel i mine børns og min hverdag, der er virkelig meget viden og dygtige evner hos Kay Hougaard, som mange mennesker kunne få glæde af, hvis de ville.

Kærlig hilsen KristineLotus Health Care-Adresse og tlf